ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ’Ι’Ο (COVID-19)

          

 

Τα κέντρα θεραπειών παραμένουμε νομίμως ανοιχτά, όπως και στο προηγούμενο διάστημα καραντίνας, ως παραϊατρική υπηρεσία.
Έτσι, με αφορμή τις εξελίξεις , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε , ότι το κέντρο ειδικών θεραπειών “ΕΡΓΟΛΟΓΙΟ” θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά !
Συνεχίζουμε να προσφέρουμε με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται, γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε τους μαθητές μας χωρίς παρέμβαση.

Όλοι οι θεραπευτές αλλά και ενήλικες συνοδοί θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο τους στον θεραπευτικό χώρο. (Οι λογοθεραπευτές θα φορούν ειδικές μάσκες ώστε να μην εμποδίζεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας).

Όλοι οι θεραπευτές θα φορούν επιπρόσθετο εξοπλισμό (γάντια, μάσκες, ποδονάρια κλπ.) όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Πριν αλλά και μετά τη συνεδρία γονείς, παιδιά και θεραπευτές πλένουν σχολαστικά τα χέρια τους ή χρησιμοποιούν ειδικό διάλυμα.

Θα γίνεται θερμομέτρηση για όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους πριν μπουν στους χώρους.

Το κάθε παιδί θα πρέπει να προσέρχεται στο χώρο, την ώρα της συνεδρίας και όχι νωρίτερα ή αργότερα αυτής.

Το κάθε παιδί θα πρέπει να προσέρχεται στο χώρο, με έναν και μόνο συνοδό ο οποίος θα πρέπει να φορά μάσκα.

Δεν επιτρέπεται η παραμονή συνοδών στο χώρο αναμονής, εκτός εξαιρέσεων και όταν αυτό θα πρέπει να γίνει, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ο γονέας θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τη συνεδρία γραπτώς ή και τηλεφωνικώς. Όπου κρίνεται απαραίτητο στην έξοδο, προς αποφυγή του συνωστισμού.

Παραμονή́ κατ’ οικον όταν κάποιο παιδί ή θεραπευτής εμφανίζει οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων αντικειμένων. Παρακαλούνται τα παιδιά να φέρνουν τα δικά τους μολύβια, γόμες, τετράδια κλπ.

  •            Η εξ αποστάσεως θεραπεία θα εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο και εφικτό. Πάντα με την προϋπόθεση ότι συντελεί θετικά στην κατάκτηση των θεραπευτικών στόχων. Παράλληλα έχει ληφθεί μέριμνα για την δημιουργία αντίστοιχων προγραμμάτων.      

 

     Για να προσέλθετε στο προγραμματισμένο ραντεβού σας , στέλνετε 📩 SMS ️ 1                                                                                                                                                                    (ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ) στο 13033.

Έκδοση ατομικών βεβαιώσεων μετακίνησης για όλους τους γονείς.

Αφήστε μια απάντηση